Privé kok aan huis

Boek chef henk

Privé kok

AAN HUIS

 

Tot enkele jaren geleden gaf ik iedere avond gasten in mijn restaurant een gastronomische topervaring. Daarnaast heb ik over de hele wereld gekookt voor o.a. prinsen, stervoetballers en minister-huisvrouwen. Die luxe wil ik voor iedereen beschikbaar maken. Heb je altijd al de luxe willen aangaan om een privé kok aan huis te laten komen die jouw favoriete gerechten maakt? Laat mij en mijn team je ontzorgen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over boodschappen en of het past in de keuken… In jouw eigen keuken is meer mogelijk dan je denkt. Trek het chique servies uit de kast of laat alles aan ons over. Wij kunnen servies, bestek en linnengoed meenemen. We nemen tevens alles mee wat nodig is om de gerechten te bereiden en laten de keuken schoon achter. Vanaf het moment dat wij arriveren ga jij in de relax-modus.

Easy in 4 steps: we arrive, we cook, we clean, we leave.

 

 

 

Boek

Chef Henk

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we samen je wensen bespreken. Vervolgens maak ik een passend voorstel. 

Boek een onvergetelijke avond met Chef Henk.

Neem contact op