Kookworkshop

Kookworkshop

Kook

als een chef

 

Tijdens mijn kookworkshop leer ik je de kneepjes van het vak; handige weetjes die je tijdens de workshop en later thuis kunt toepassen. Trouw aan de Franse basiskeuken leer ik je nóg lekkerder te koken in een gezellige, ongedwongen sfeer. Geen liflaf maar puur. Met verse ingrediënten leer je de juiste smaken te raken tot een volwaardig, heerlijk gerecht. Je leert over het dekken van een onberispelijke tafel en hoe je ingrediënten van topkwaliteit kiest.

In principe is alles mogelijk wat betreft het aantal gangen en de gerechten die we maken. Eén ding staat vast: het wordt een gezellige en leerzame workshop, je gaat samen koken op niveau onder begeleiding van een ervaren chef en daarna genieten van die overheerlijke gastronomische creaties.

 

 

Kookworkshop

Koken met top ingrediënten en volledig verzorgd

Op locatie

of aan huis

 

De kookworkshop vindt plaats op eigen locatie of in een kookstudio. De workshop kan op maat worden samengesteld voor groepen van ca. 12 personen. Ideaal voor een vriendengroep of bijvoorbeeld een uniek teamuitje.

Een menu kan bestaan uit een amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Daarnaast worden er bijpassende wijnen geserveerd. Na afloop ontvangen alle gasten de receptuur. Opruimen en afwassen wordt vanzelfsprekend door mijn team verzorgd.

 

 

Schuif

je aan?

 

Wil je regelmatig een kookles volgen? Ik heb een aantal vaste kookclubs die ik begeleid. Er is altijd ruimte voor een nieuwe.

Neem contact op