Over Chef Henk

Over

CHEF HENK

Mijn passie

mijn leven

Ik vind het geweldig om van een paar simpele ingrediënten de gekste, smaakvolle gerechten te maken. Hoe gekker, hoe beter. Met veel plezier ben ik jarenlang eigenaar en chef-kok geweest van restaurant In Gen Thun in Heerlen. Daar kon ik mijn liefde voor koken en de puurheid van smaken delen. Die passie is door de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb de wereld bereisd om te koken voor o.a. prinsen, stervoetballers en minister-huisvrouwen.

Ik kook omdat koken verbindt. Er is niets leuker dan samen koken: de tijd nemen om samen een gerecht te maken, het proeven, de juiste wijnen erbij halen en de gesprekken die gevoerd worden. Koken zorgt voor gespreksstof waar ik elke keer weer door wordt verrast. De momenten die aan tafel naar boven komen worden gekoesterd. En elke dag wordt ik er wel door iemand aan herinnerd… ‘Oh Chef Henk, weet je nog dat je toen voor ons die overheerlijke uiensoep hebt gemaakt…’ of ‘Damn Henk, weet je nog toen…’.

Smaken met kleuren mengen en verrassende sensaties creëren

 

 

Meer

informatie

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

 

Neem contact op