Luxe catering en partijen

Luxe catering en partijen

Alles

is mogelijk

 

Niets is te gek, alles is mogelijk. Ik lever culinair maatwerk. Op en top vers, smakelijk en puur. Een chique diner of een barbeque, luxe hapjes of een bepaald thema; gastronomisch genieten op het niveau dat past bij jouw imago. Indien gewenst is er bedienend personeel aanwezig.

Niets is onmogelijk en ik kook op elke plek voor iedereen, van one dinner only tot grote gezelschappen. Door de jaren heen heb ik gekookt in o.a. paardenstallen, kastelen en tiny houses. Onder de heetste zonnestralen en tijdens stormachtige winterdagen. In afbraakpanden en design villa’s en zelfs midden in de nacht. Als ik het leuk en uitdagend vind gaan we ervoor. Voorlopig beperk ik mij tot de wereld…

Wat we doen maakt niet uit,

maar wat we doen doen we wel goed

 

 

 

 

Meer

informatie

 

Laat mij weten wat je in gedachten hebt. Lijken jouw wensen in eerste instantie onmogelijk? Laten we samen de mogelijkheden bespreken, dan zorg ik dat het binnen het budget past!

 

Neem contact op